dimarts, 14 de desembre del 2021

Presentació de "Pells deSorra i Escates" a Tortosa.

Després de molts entrebancs, finalment, ahir 13 de desembre de 2021 i a les 19.00 h, vam poder fer la presentació a la biblioteca de Tortosa de la meva darrera novel·la "Pells de Sorra i Escates", editada per Comte d'Aure.

Va obrir l'acte la directora de la biblioteca, la Irene Prades i la presentació va anar a càrrec de l'amic Ricardo Gascón del Dillums al Forn, amb el suport tècnic de Rafa Ricote. Durant la presentació la poetessa Montse Pallarès i l'amic Enric Franch, van llegir uns fragments de l'obra.
Va ser una presentació força informal, com a mi m'agrada, on Ricardo va repassar una mica tota la trajectòria literària i personal, sense perdre mai el sentit de l'humor.
La veritat és que per mi va ser una veritable satisfacció poder fer aquesta presentació després de tant de temps.
Voldria agrair a la biblioteca de Tortosa les facilitats i sobretot la paciència que han tingut amb mi perquè aquesta presentació es dugués a terme. Als amics: Montse Pallarès, Enric Franch, Rafa Ricote i Ricardo Gascón per la seva implicació en la presentació i sobretot a tots els amics i amigues que ens van voler acompanyar en aquest dia tot i els impediments de la COVID i la coincidència d'actes que hi havia. Gràcies de tot cor.
Avui el Xarlet ja torna a volar per sobre del pont de Tortosa.










2 comentaris:

  1. Un placer y un orgullo implicarme con este grupo de grandes creadores para la presentación de esta magnífica novela. Gracias mil a ti por dejarme aportar este insignificante grano de arena en tu creación. Un fuerte abrazo amigo..

    ResponElimina
  2. Muchísimas gracias Rafa. Hacees una labor impagable.

    ResponElimina

Comentaris