diumenge, 21 de març del 2021

Us presentem La Ruta Poètica de la Cala

L'Ateneu Calero de la SCER, ha unit a 29 poetes del territori, 2 músics caleros i un grapat de rapsodes per oferir-vos aquesta Ruta Poètica de La Cala.

Ha estat llarg i complex, però finalment després d'un any i mig el projecte s'ha materialitzat. Aquesta particular ruta poètica s'inicia al Centre d'Informació i Turisme ubicat a la plaça del Bon repòs. Allí trobareu un plànol de la ruta amb el QR perquè el google maps us vagi guiant, i els tres primers poemes, que podreu escoltar amb un lector de QR, al telèfon mòbil. Us recomanem que portéssiu auriculars per escoltar més nítides les gravacions.
Hem aprofitat per posar en cada cartell el nom antic del barri on es troba i així donar a conèixer una mica més la història del nostre poble. Els hem situats en raconets bonics i tranquils on pots seure una estoneta i delectar-te amb els poemes.
Són poemes musicats i acompanyats de fotografies inspirades en aquests.
I que millor que aquest Dia Mundial de la Poesia per donar a conèixer aquest relaxant passeig poètic. Veniu a L'Ametlla de Mar i gaudiu d'un dia de calma.
Personalment m'agradaria agrair a tot l'equip de L'Ateneu, liderat per Joan Borràs, la gran feina feta, a tots els poetes participants la cessió dels seus preciosos versos sense saber quin era el projecte i a l'Ajuntament pel seu suport. 
Veniu i descobriu aquesta Ruta Poètica de la Cala.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris