dimecres, 17 de març del 2021

Presentació de Pells de Sorra i Escates a Barcelona

 El passat 15 de març de 2021, a les 18:30 h es va dur a terme la presentació de la meva darrera novel·la Pells de Sorra i Escates a la llibreria Alibri de Barcelona. Per mi va ser un dia molt especial per diversos factors. Era la primera presentació de la novel·la i a més el primer cop que feia una presentació a Barcelona. Als escriptors de les Terres de l'Ebre ens costa moltíssim poder fer sentir la nostra veu a la capital i és per aquest motiu que vull agrair a la meva editora, l'Esther de Comte d'Aure, la seva gestió per fer possible aquesta presentació, així com a la llibreria Alibri la cessió de la sala. Tot i el temps de la COVID, les restriccions i les pors que encara es respiren a la capital, l'acollida va ser magnífica. És per aquest motiu que també voldria donar les gràcies a totes aquelles i aquells que van triar estar amb nosaltres, tot i les circumstàncies difícils. Crec que tots plegats vàrem passar una bona estona on no va faltar l'emoció i el bon humor. La immillorable presentació de la poeta Fe Ferre, que fent gala de la seva professió de metgessa va disseccionar l'entramat de la novel·la amb una professionalitat digna del millor cirurgià, va captar des del primer moment l'atenció dels assistents. La Fe es va introduir en el complex entramat de la història arribant al fons del missatge, però sense desvelar ni un sol detall i mantenint al públic en vil i amb ganes de descobrir-la; no em cansaré d'agrair-li la magnífica feina feta. D'entre moltes cares conegudes, poetes i novel·listes, que no nomenaré per no deixar-me'n cap, m'agradaria destacar la presència d'una Calera que també va voler acompanyar-me en aquest dia i a la que em va fer una especial il·lusió veure: la Gessa, del programa Cuines de TV3, que també està en promoció del seu primer llibre de cuina Meleta de Romer; molta sort, Gessa.

Em va fer feliç, com us deia, retrobar-me amb poetesses amb qui feia temps no coincidíem i conèixer d'altres autores i autors que es van voler apropar a l'acte i amb els que van poder xerrar almenys uns minuts.
Però aquí no s'acaba res, ben al contrari, si el virus ens ho permet, és el tret de sortida a tot un seguit de presentacions pel territori, que ens vam veure obligats a ajornar: L'Ametlla de Mar, Tortosa, Roquetes, Amposta, Sant Carles de La Ràpita, Gandesa... Intentarem portar-vos aquesta novel·la de lluites existencials per sobreviure, allà on ens ho demanéssiu.
En temps complicats l'últim que hem de perdre és la il·lusió.
Tots junts ens en sortirem, perquè viure sempre val la pena.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris