divendres, 5 de març del 2021

Presentació de Pells de Sorra i Escates a Barcelona

El pròxim 15 de març de les 18:30 h, finalment presentarem la meva darrera novel·la Pells de Sorra i Escates a la llibreria Alibri de Barcelona. He d'agrair a l'editorial Comte d'Aure i a la llibreria Alibri l'esforç que han fet per poder tirar endavant aquesta presentació en moments complicats com els que vivim. També el meu sincer agraïment a la poeta Fe Ferre Ferrater que no va dubtar ni un instant quan li vaig proposar que fos ella qui presentés l'acte.

Aquesta és la primera presentació que fem de la novel·la i és per aquest motiu que ens fa una il·lusió molt especial poder estar a prop dels lectors. 
Us esperem.

Sinopsis

“Pells de sorra i escates”

Anys 80, l’haixix entra pel delta de l'Ebre complicant la vida dels pescadors. Dues classes socials absolutament contraposades lluiten contra la mateixa xacra, fugir del món de la droga. Quatre territoris: Baix Ebre, Barcelona, Tenerife i Israel. Una llàgrima perduda de la deessa Timanfaya que marca la sort o la desgràcia del destí, mentre un petit xarlet amb l'esperit d'un savi, obre les ales al cel per vigilar cada moviment dels protagonistes.

Lluites existencials, amors passionals, guerres cruentes, obsessions, supersticions i misteris s'entremesclen amb la sorra, la sal i les escates, donant com a resultat una història difícil d’oblidar.

Recorda:

Llibreria Alibri

C/ Balmes 26 Barcelona

Dilluns dia 15 de març de 2021

18:30 h


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris