dilluns, 9 de desembre del 2019

Lo CALAndari de l'Ateneu Calero


Si algú ens hagués dit, a la gent de l'Ateneu Calero, que en un cap de setmana vendríem tots els "CALAndaris" i ens tocaria fer una nova tirada, li hauríem dit que estava boig; però així ha estat. Dissabte vam haver de fer una nova impressió, perquè s'havien esgotat. 
Això ha estat possible gràcies a molta gent de l'Ateneu, des dels que van tenir la primera idea, fins a les que han estat al peu del canó, cada dia, per poder vendre'ls, passant per l'Ajuntament pel fet de muntar el mercat de Nadal i deixar-nos posar a despatxar "CALAndaris"
Però volem tenir un reconeixement especial per a La Llibreria Sant Jordi i la botiga Petits Detalls, que de seguit ens van demanar col·laborar amb l'Ateneu venent els "CALAndaris" a les seves parades, sense cap comissió. A més agrair a la Gràfica Gil, el seu inestimable ajut, tant en el muntatge, com en la celeritat a l'hora d'imprimir, per poder-los tenir el dia del Mercat de Nadal i per la magnífica donació que ens ha fet a l'entitat.
Us recordem que els qui encara no el tinguin, el poden aconseguir, al preu de 8 €, a la "Llibreria Sant Jordi", a la botiga "Petits Detalls", o a la presentació oficial del "CALAandari", que tindrà lloc a la biblioteca Dr. Frias, el dia 13 de desembre a les 20.00 h. Explicarem com va néixer aquest primer "CALAndari" mentre berenem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris