diumenge, 29 de desembre del 2019

L'Ateneu Calero , per Nadal, porta la poesia al Pere Mata de Reus


El passat 23 de desembre, l'Ateneu Calero vàrem posar el punt final a aquest intensíssim any i ho vam voler fer d'una manera força especial, col·laborant amb el Centre de Salut Mental Pere Mata de Reus. L'Acte va ser especialment emotiu en veure la reacció dels pacients, que van omplir de gom a gom la sala i en tot moment van estar molt participatius.

A les 11.00 h iniciàvem un recital de poesia: l'Eva, Roser, Isabel, la Maria, la Montse i jo mateix, acompanyats, magníficament, per les guitarres de Barto i Enric. Seguidament, tots plegats vam taral·lejar unes nadales, que van animar als assistents a cantar sense complexos. Per acabar, David els hi va anar fent caricatures a tots els que ho varen demanar, uns dibuixos que van provocar els riures entre ells.
Portar una mica d'alegria a la gent que té problemes i d'alguna manera fer-los entendre que hi ha persones que pensen en ells, és especialment important en aquestes dates.
Hem de donar gràcies a la Juani, promotora i organitzadora d'aquest acte que ens va arribar al cor i a tot l'equip del centre, que ens va rebre de forma excepcional.
No tenim més fotografies, per motius de la Llei de Protecció de Dades dels pacients.




2 comentaris:

Comentaris