dijous, 5 de desembre del 2019

L'Ateneu Calero presenta "Lo Calandari 2020" a la Residencia d'avis l'Onada


Una altra tarda molt especial per a la gent de l'Ateneu Calero i sobretot pels iaios i iaies de la Residencia de gent gran l'Onada, de L'Ametlla de Mar.

Aquest cop els hi havíem preparat una marató d'activitats per fer-los sortir, ni que fos per unes horetes, de la rutina habitual, i us puc assegurar que han gaudit com a nens petits.
Els hi hem volgut presentar, en primícia, "Lo Calandari de l'Ateneu Calero" i, com no podia ser d'una altra manera, que el primer calendari es quedés a la Residència l'Onada. Estaven encantats contemplant les fotos antigues, mentre un a un anaven passant per la ploma de David Rivera, que els caricaturitzava. La gresca i les burles d'uns als altres, sempre amb la rialla als llavis, ha estat la tònica tota la tarde. L'Ester Berenguer, els hi ha fet una magnífica bufanda del barça, amb punt de mitja, en directe i l'Esperança Brull un preciós punt de llibre de boixet amb la senyera, també en directe. En acabar els hem sortejat i mira per on la bufanda del barça li ha tocat a Vicent i el punt de llibre a la Juanita; l'alegria de tots dos ha estat immensa. Mentre tot això passava, Adriana els hi ha recitat "La sonatina" de Rubén Dario; curiosament alguna se'n recordava de memòria i l'acompanyava en la declamació, i l'Àngels Puente els feia cantar i ballar, encara que fos asseguts a la cadira de rodes, velles cançons que recordaven perfectament.
Al final un llarg aplaudiment de tots, que ens han demanat que tornéssim aviat. Això a estat el més bonic de tot plegat.
Gràcies a la gent de la Residencia l'Onada per confiar, novament, amb l'Ateneu per amenitzar la tarde als nostres iaios i iaies, i també a la Regidora de Cultura, Jani Brull, per voler estar present en aquest acte.
No us sabria dir si s'ho han passat millor ells o nosaltres, en el que si hem coincidit tots és en el fet que ha valgut la pena.




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris