dimecres, 20 de novembre del 2019

De la pintura que entenc, a la pintura que no entenc

Aquest passat diumenge, 17 de novembre, L'Ateneu Calero de la SCER va apostar per una nova i interessant xerrada a #losdOmengesdelateneu. La ponent, Montse Cateura, llicenciada en història de l'art;  el tema apassionant: "de la pintura que entenc, a la pintura que no entenc". La gent, com sempre, va tenir una bona resposta i va estar participativa. L'exposició de la M. Cateura, va ser força clara i va saber comunicar als oients, exactament el que volia. Els assistents vam sortir satisfets i reconeixent que havíem après com funciona el món de la pintura abstracta i/o la surrealista, que és del que es tractava.
Però aquesta xerrada no culmina aquí, perquè es complementa amb un viatge col·lectiu a un museu de pintura de Castelló, on la Montse ens podrà mostrar, en directe, exactament, que hem de valorar dels quadres. L'excursió és oberta a tot-hom, i només cal comunicar la voluntat de venir a qualsevol membre de l'Ateneu Calero. La Data la posarem entre tots, la que ens vagi millor.
Gràcies Montse per endinsar-nos en aquest món tan desconegut per nosaltres, d'una manera clara i entenedora, i com sempre també agrair a la Regidora de Cultura el seu suport.





2 comentaris:

Comentaris