dissabte, 15 de febrer del 2020

Lectura de contes a l'Onada


Ahir, divendres, l'Ateneu Calero va organitzar una nova activitat pels avis de l'Onada, de l'Ametlla de Mar. Aquest cop ha estat una lectura de contes del llibre De Part Certa. L'acceptació de la gent gran, com sempre, va ser fantàstica. Les dificultats que alguns d'ells tenen en poder llegir, fa que actes com aquests els tornin a apropar a la literatura i puguin gaudir, almenys durant unes hores, d'històries d'aquelles que ells ens contaven a nosaltres quan érem petits. Contemplar les seves cares, atentes a les veus dels lectors, una rialla o escoltar preguntes d'allò que no els hi queda clar, ens reafirma en el fet que per ells és molt important escapar de la rutina diària.
Per l'extens equip que formem l'Ateneu Calero totes les activitats són importants, però cada cop que anem a fer alguna cosa pels avis, ens omple d'una manera molt especial.
Volem agrair novament a la direcció de l'Onada l'interès que posa en mantenir distreta a la gent gran, ja que això els hi dóna una mica més de vida.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris