dissabte, 22 de juny del 2019

Relats a Vora Mar


Ahir 22 de juny de 2019, al Centre d'Interpretació de la Pesca de l'Ametlla de Mar, va tenir lloc la trobada anual dels escriptors de l'editorial Valenciana Neopàtria. Aquesta editorial, que promou llibres de poesia, prosa i assaig, cada any tria un lloc dels Països Catalans per reunir als seus escriptors en un dia de germanor i, aquest any, els afortunats vam ser els caleros.
La diada es va aprofitar per presentar el llibre "Relats a vora Mar", en el que han participat 37 autors de l'escuderia, entre els quals tinc el goig de trobar-me, aportant un dels meus relats "El Candidat".
En un entorn immillorable i una sala absolutament repleta de públic, el regidor de cultura sortint, Sr. Vicent Llaó va fer un emotiu comiat, passant-li el testimoni a la recentment estrenada regidora de cultura, Sra. Jani Brull, que va obrir l'acte, agraint la presència dels assistents d'arreu de Catalunya, Castelló i València, i convidant-los a conèixer i gaudir del nostre magnífic poble.
Antoni Bonet, ens va fer una lectura del que representa aquest dia per l'editorial, i de l'esforç que està fent, en un moment tan delicat pel llibre imprès, per poder seguir empentant la literatura a les nostres terres. 
A continuació, espontàniament, alguns dels escriptors van anar llegint fragments dels seus contes, sempre amb les extraordinàries imatges, de la pesca al nostre poble de fons, cedides per l'amic Enric Franch.
Per acabar les fotos de rigor i un suculent dinar de germanor, on tots ens van conèixer una mica més, que al cap i a l'afí era l'objectiu.
Gràcies Neopàtria per pensar amb l'Ametlla de Mar com a lloc de trobada, a autors i públic assistent, i com no a l'Ajuntament per totes les facilitats que ens han posat i en especial a la Regidora de Cultura que va treballar com una més de nosaltres.

www.angelmarti.cat















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris