dijous, 13 de juny del 2019

Recital a la Sala Va de Versos de Reus


El passat 8 de juny, La Isabel Ribera ens va convidar al seu acollidor local de Reus "Va de Versos", a l'Enric Franch i a mi mateix, per posar en escena el nostre recital poètic-musical Versus a Cors. La veritat és que era el primer cop que estàvem en la recentment estrenada sala dissenyada per acollir actes culturals de qualsevol mena, i especialment donar oportunitats a les veus emergents. El lloc ens va encantar i animem a la gent, sobretot als artistes, que el visitin, se sentiran com a casa.
La sorpresa de la tarda ens la van donar els amics Pili Cugat i Carlos Lupprian, quan, acabat el nostre recital, van pujar a l'escenari i en primícia ens van interpretar una cançó, la lletra de la qual és meva, i que amb molta sensibilitat han musicat. Tot un goig poder escoltar-la en la meravellosa veu de Pili i l'excel·lent guitarra de Carlos, que ha fet un treball exquisit. Aviat la podreu gaudir en el seu nou disc.
Per cert a Pili Cugat i Carlos Lupprian els podreu escoltar en directe en aquesta mateixa sala, aquest dissabte a la tarda.

Gràcies de cor per aquest detall i gràcies també a la Isabel i el Borja per convidar-nos a "Va de Versos".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris