dilluns, 3 de juny del 2019

De l'exposició Sense Vol


El passat 31 de maig de 2019 Sefa Garcia va inaugurar l'exposició "Sense Vol" a l'Ecomuseu del Parc Natural de Deltebre. L'Artista, amb canuts de plomes de gavines, que durant mesos ha anat recollint de la costa i netejant metòdicament, ha creat uns quadres espectaculars que ens recorden la màgia dels paratges del delta. Les composicions s'acompanyen amb magnífics versos de la poetessa calera Àngels Puente, que li dóna un toc de dolçor, fent-nos reflexionar sobre la bellesa i a la vegada la fragilitat d'aquest indret tan especial.
Enric Franch i jo mateix, vàrem tenir la sort de ser convidats a participar, amb les nostres poesies musicades, a la inauguració d'aquesta original exposició, detall que volem agrair tant a la Sefa, com a l'Àngels.
Un cop més, la gent de les nostres terres, ens demostren que la creativitat no té límits i, senzillesa i elegància gairebé sempre van unides.
Us recomano que visiteu aquesta singular exposició, que estarà oberta fins al 9 de juny, i us aturéssiu un instant a reflexionar amb aquesta suggerent obra.


www.angelmarti.cat








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris