dijous, 31 de gener del 2019

De sorpresa en sorpresa


Em veig amb la necessitat d'escriure aquest post perquè aquesta setmana he rebut dues sorpreses, d'aquelles inesperades, de les que et reafirmen que escriure paga la pena.
D'una banda dilluns vaig rebre una aquarel·la del meu gos Heroi, d'una de les persones que va estar present la setmana passada a les "Tertúlies d'autor" a Santa Bàrbara. L'obra anava acompanyada amb una emotiva carta d'agraïment de l'autora de la pintura.
Si llegeixes aquest post, no puc més que, públicament, donar-te les gràcies per aquest preciós detall i fer-te saber que de vegades la felicitat és poc més que detalls com aquests.

La segona, ahir rebo, també per correu, dos exemplars del núm. 9 de la revista "Jorn Nou" del Patronat pro Batea, bona part de la qual va dedicada a la memòria històrica i als combatents de la batalla de l'Ebre. Fullejant-la, veig que en la pàg. 23 complementen tots aquests articles d'investigació, que ens posen la pell de gallina, i el recull de fotografies de l'època, amb un poema meu del llibre "Llunes de vellut i marbre", "El riu de les ànimes". 
Vull agrair a la junta del Patronat Pro Batea i a la redacció de la revista "Jorn Nou" el fet d'escollir aquest poema per acompanyar un tema tan delicat i seriós com és la nostra memòria històrica i en especial al poeta i amic Andreu Alanyà sense la intervenció del qual, segurament, el Patronat no hagués tingut coneixement de l'existència d'aquests versos.

De cor, gràcies a totes i tots per alegrar-me la setmana.




2 comentaris:

  1. Tot això i més et mereixes per ser com ets i per l'alçada que has contret com escriptor, a no parar Àngel. Una abraçada.

    ResponElimina

Comentaris