dimecres, 14 de febrer del 2018

Versus A Cors a Tardes Clandestines


El diumenge 11 de febrer a les 19.30 h vam tenir el plaer, l'Enric Franch i jo mateix, d'estrenar un nou projecte a les "Tardes Clandestines" que organitza Xavier Aluja al seu taller d'Art del barri antic de Tarragona. 
Feia ja un temps que l'Enric i un servidor teníem moltes ganes de fer alguna cosa junts i així va néixer "Versus A Cors".
Hem creat un programa poètic-musical on l'Enric, amb la seva guitarra elèctrica i amb música de composició pròpia que ha creat per cada poema, m'acompanya en un recital de poemes i contes meus, alguns publicats i d'altres inèdits. 
Els recitals que tenen una durada d'entre 75 i 90 minuts barregen música, versos de diversa temàtica, bocins de contes i tocs d'humor. Tot plegat per intentar fer passar una estoneta especial a l'espectador.
El diumenge vam estrenar el projecte amb un recital que vam titular "Estimar en llunes de vellut i marbre" i sota aquest lema, vàrem fer un repàs als versos i històries d'amors i desamors.
Cal destacar la calidesa especial del local, del propietari, el Xavier, i del públic assistent que ens va acollir d'una manera molt especial i que ens costarà oblidar, de fet estàvem tant com a casa que fins i tot ens vam atrevir a cantar o almenys a intentar-ho.
No voldria acabar aquest post, sense agraïr el suport desinteressat de la Carme Lopez, que va fer possible aquesta actuació i que ens ha portat a complir un somni.
Gràcies Carme.

Us recomamen que us passessiu pel Taller d'Art del Xavier en una d'aquestes "Tardes Clandestines" que podeu seguir al Fecebook.

I amb aquesta declaració d'intencions vam encetar l'actuació...

De vegades, en llunes de marbre,
una paraula pot-ser un vers,
un vers un món
i el món un poema.

De vegades un instant
pot-ser una vida,
una vida un somni
i el somni un desig.

I és desig meu,
que aquests versos
siguin no només paraules,
sinó un instant de somnis
on mil llunes de vellut,
et facin abraçar el món.

Àngel Martí


Aquí podeu visualitzar el recital







5 comentaris:

  1. Una tarda d'un encant especial Àngel i Enric amb el vostre espectacle poètic musical de gran qualitat i entreteniment on el public assistent va quedar bocabadat i satisfet amb el vostre tarannà distés i proper... Res a agrair, jo sóc qui us dona les gràcies per ser com sou, sabia que serieu un éxit garantit i vaig confiar plenament en la vostra professionalitat a la que el public de "Tardes Clandestines" regentat per en Xavier Martí Aluja està acostumat a valorar en aquests diumenges tarda a Tarragona i que vau superar amb escreix... Endevant sempre!!!

    ResponElimina
  2. Desconocía esta actividad, cuya definición en el nombre me parece más que acertado. Escribir, sobre todo poesía, es un vicio solitario, casi clandestino. Por lo que veo hay mucho talento y buen hacer. Miraré en Facebook , para estar enterada de los encuentros y poder asistir.

    Desde ya mi admiración, por la idea, y por los versos. No escribo catalán, por inseguridad en la ortografía, pero por supuesto lo hablo y leo como segunda o primera lengua. Un saludo muy cordial

    ResponElimina
    Respostes
    1. La verdad, un sitio muy especial y mágico, que vale la pena conocer.
      te he de confesar que he vitado tu blog de relatos cortos y a partir de ahora me declaro un fiel seguidor, me encanta tu estilo.

      Elimina
  3. Intentaré ver que dias se reúnen. Porque tiene un aspecto muy atrayente.

    Enhorabuena por la iniciativa. Un cordial saludo

    ResponElimina

Comentaris