divendres, 15 de gener del 2016

#Calacultura enceta "l'Absenta" a La CalaRTV

ABSENTA, l'espai radiofònic de Calacultura

El passat 11 de gener de 2016, a les 12.45 hores, Calacultura encetava el primer tast del seu espai cultural "Absenta" dintre del programa "Sempre amb tu" de La Cala RTV de L’Ametlla de Mar. Aquest microespai, està conduït per tres membres del col·lectiu Calacultura, Ramón Gonzalez i Angel Martí com a presentadors i Dani Rodriguez en el control de so.
Amb aquest programa informal, Calacultura pretén apropar als oïdors a la cultura del poble i del territori: Poesia, literatura, pintura, música, etc.
El primer espai, es va dedicar al Premi Nit de Poesia al Carrer de L'Ametlla de Mar, que aquest any arriba a la setena edició amb canvis substancials. L'espai es va obrir amb el poema "Absenta" del poeta local Angel Martí, es va poder parlar amb Julian Arribas Perez, el polifacètic escriptor que en 2010, amb "El brot i la Branca" va ser el primer guanyador del premi i es van recordar un per un tots els guanyadors d'aquest premi:
2010 Julian Arribas de Castelló, 2011 Josep Fàbrega de Barcelona, 2012 Joan Guasch de Valls, 2013 Raimond Aguiló de Falset, 2014 Joan Carles Gonzalez Pujalte de Mataró i 2015 Mireia Companys de Barcelona.
El segon programa que s'emetrà el 18 de gener al matí, estarà dedicat al Premi Narrativa Vila l'Ametlla de Mar i especialment al seu primer guanyador Francesc Puigpelat i Valls, que amb la novel·la "Mademoiselle Bedoll" el 1992 va encetar la llista de guardonats, els que també es recordaran.
Així doncs, l'ampolla d'absenta ja s'ha destapat per anar-la degustant a poc a poc, setmanalment a La Cala RTV.

Salut i Absenta...


Angel Martí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris