dilluns, 8 de novembre del 2021

Conferència sobre la regressió del Delta a l'Ametlla de Mar

El passat diumenge, l'Ateneu Calero dintre del cercle de conferències divulgatives de #losdOmenges, va voler donar veu a la gent de l'Associació Sediments, per conèixer de primera mà els problemes reals de la regressió del Delta. Jordi Parés, membre de l'Associació, va fer una exposició clara i contundent, reclamant mesures immediates a les autoritats competents. Segons va informar el ponent, ja han denunciat a Endesa per delicte ecològic.
-El fet de no obrir els desgües de la presa quan marca la Llei és el causant de la regressió, ja que els sediments queden retinguts -va explicar Parés.
A continuació es van donar a conèixer els llibres solidaris que s'han editat per contribuir a l'esforç de Sediments: Terra presa, Riu de xocolata, Riu amunt riu avall, Amb l'aigua al coll i finalment de Llums del Delta del qual, per primera vegada, es va fer la presentació a l'Ametlla de Mar.
Agrair a l'Associació Sedimentes el seu treball per la defensa del riu i a tots aquells que posen el seu gra de sorra per salvar lo nostre riu.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris