divendres, 2 de juliol del 2021

L' espantaocells


Ja fa més de dos anys que descobrint els magnífics treballs de la fotògrafa local Carina Balfegó: la mateixa artista, el músic Enric Franch i jo, ens vàrem plantejar un projecte a tres bandes. La idea era que la Carina fes una tria de fotografies especials i tant l'Enric com jo ens poguéssim inspirar per donar veu a la imatge, amb poesia i música. En principi el volíem presentar en forma d'exposició física; malauradament la Covid ens ho ha impedit durant tot aquest temps. Així, després de rumiar-ho, hem decidit no esperar més i fer-ho de manera virtual... I ja han passat quinze setmanes.

I amb aquest quinzè treball donem per tancat l’IMAVERS 21 i ho volem fer amb un poema molt especial: “L’espantaocells”. No deixis mai de lluitar pel que creus.

Així doncs, els que no haguéssiu escoltat tots els poemes, el projecte IMAVERS 21 el podreu recuperar en aquest blog i el facebook, instagram i twitter dels autors. Cada setmana hem anat penjant un d'aquest vídeo-poemes a les xarxes i aquí s’han quedat per sempre.

Fotografia: Carina Balfegó.

Poema: Àngel Martí.

Música original: Enric Franch.

A hores d’ara no sabem si hi haurà un IMAVERS 22, nosaltres seguim fent allò que ens agrada, ens fa passar una bona estona i ens ajuda a viure. Esperem de tot cor que vosaltres també n’haguéssiu gaudit.


2 comentaris:

  1. Aquest projecte de 15 poemes recitats, maridats amb imatge i música, tots i cadascun amb el seu missatge particular expressat amb una bellesa encisadora, han posat el projecte en escena amb nota. L'Enhorabona i les gràcies per aquestes bones estones que ens heu donat.

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies, Carme. Venint d'una poeta com tu ens ompli de goig.

    ResponElimina

Comentaris