dilluns, 23 de gener del 2017

#Calacultura


Continua l'activitat frenètica del col·lectiu Calacultura, que no para de créixer tant en membres, com en actes que organitza a L'Ametlla de Mar. 
La darrera setmana, ja es van publicar les bases dels Premis Calacultura 2017, el VIII Premi nit de poesia al carrer i el XXV Premi de Narrativa Vila de L'Ametlla de Mar, coincidint amb l'obertura del segon cicle dels Vermuts Calacultura, que va encetar l'escriptor local Enric Martí amb la presentació de la seva novel·la "La Gran Mentira", amb un gran èxit de públic i a més es va estrenar logotip del col·lectiu. Aquest diumenge 29 de gener es presentaran al CIP de L'Ametlla de Mar, els llibres guanyadors del 2016 d'aquests premis i els vermuts seguiran amb conferències i més presentacions de llibres fins al mes de juny.
D'altra banda, L'Absenta, l'espai cultural que el col·lectiu té a La Cala RTV, s'apropa al programa 50 i estem preparant un especial Calacultura, per endinsar-nos de ple dintre de la xarxa cultural del poble.
Calacultura, és un col·lectiu sense cap ànim de lucre, que pretén dinamitzar la cultura al nostre municipi i convertir-se en un espai de trobada per tots aquells que tinguin inquietuds i puguin aportar idees o senzillament col·laborar, sense cap tipus de distinció.
Així doncs, aquest diumenge, us invitem de nou a compartir un vermut amb nosaltres a les 11.00 h. a la confraria vella.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris