dissabte, 19 de març del 2016

Presentació a Gandesa de l'Antologia 2015 de Poemes al Vent

El passat dia 17 de març de 2016, a la biblioteca municipal de Gandesa, l'associació Poemes al Vent, va presentar el seu primer recull de poemes, Antologia 2015. En poc més d'un any, aquesta associació que agrupa poetes del Baix Ebre, la Terra Alta i el Matarranya, ja s'ha consolidat com un dels moviments poètics importants del territori i amb la publicació d'aquest recull tanca un any força dinàmic.
La presentació va anar càrrec de Silvia Mayans, escriptora i poetessa de les nostres terres, autora de la novel·la "Cap llàgrima sobre la tomba" i el poemari "Animalaria", i va destacar la pluralitat dels membres de l'associació, que es veu reflectida en els poemes que conté el llibre.
Com sempre el poble de Gandesa, el seu alcalde i en especial la biblioteca municipal i la seva direcció, es van abocar totalment en aquesta presentació, donant suport a un col·lectiu que m'atreviria a dir que ja forma part del teixit associatiu de Gandesa.
Per fer boca, abans de la presentació, es va organitzar, pels membres de l'associació, una visita a l'exposició d'art i pintura local, allotjada a les magnífiques instal·lacions de la cooperativa vinícola i al finalitzar, es va oferir un petit berenar amb vi de la terra.
Tot plegat, una altra tarda bonica, plena de poesia, art i amistat.



2 comentaris:

Comentaris