diumenge, 31 de juliol del 2022

Tarda de Papua-poètica a l'Ampolla

Una altra tarda d'aquelles per recordar. El passat divendres 29 de juliol, Paul Martín va organitzar una altra jornada poètica-literària al pub Papua de l'Ampolla, dintre del cicle Papua-poètica, que es duu a terme cada tercer dijous de mes i en la que hi col·labora l'associació Dillums d'Arts al Forn.

La veritat és que des d'abans de la pandèmia no havia tornat a pujar a un escenari a recitar, i ja tocava. Va ser com un tancar el cicle de la inactivitat cultural en directe, per recomençar de nou i deixar enrere la comunicació telemàtica, que no és precisament cosa de poetes. Si a més pots fer-ho al costat de veus poètiques tan especials com les de la Conxita Jiménez o la Sílvia Mayans (que va presentar la seva nova novel·la La drecera de Caïm) i acompanyat d'un guitarrista amb tanta sensibilitat, com és l'Enric Franch, poca cosa més es pot demanar. Bé, una cosa sí, les cançons, sempre reivindicatives, de l'Ampollero Mario Pons que, per descomptat, no va faltar a la cita.
Tampoc hi va faltar l'activista cultural David Comuñas, que ens va presentar el seu nou projecte Lo Pulmonet; una finca rústica aquí al costat, al Perelló, queha convertit en un centre per promoure activitats culturals, i ja compta amb 50 socis. Us invito a donar un cop d'ull a la seva web, per assabentar-vos de les activitats que duu a terme: www.lopulmonet.cat
Però com sempre, el millor, el fet de poder retrobar-se de nou amb amics i amigues que fa temps que no coincideixes i poder xerrar una estoneta amb una cervesa fresqueta i encara que sigui un bocinet de pizza.
En definitiva, que si us agrada gaudir de la cultura el Papua i Lo pulmonet són dues bones opcions que complement les ofertes que tenim a les nostres terres.

Gràcies per invitar-nos a l'acte.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris