dimecres, 14 de març del 2018

Els Jocs d'Aigua de Pili Cugat i Carles Lupprien


Mireu, us he de confessar, sense ànims de ferir a ningú, que tot i fer força temps que des de CalaCultura els diumenges al matí organitzem Vermuts Literaris, el d'aquest 11 de març ha estat, per mi, el més emotiu. Aquests jocs d'aigua que ens van presentar Pili Cugat i Carlos Lupprian al Centre d'Interpretació de la Pesca de L'Ametlla de Mar, ens va transportar per uns instants a un món de fades, de silenci... de pau absoluta. La Pili, amb la seva veu dolça i sensual va saber fer nedar al públic assistent entre un joc de melodies perfectament harmonitzades per l'extraordinària guitarra del Carles Lupprian. Des de la força de l'olivera, al cant dels ocells, remullant-nos constantment en els seus jocs d'aigua, varen fer brollar llàgrimes d'entre els oients que, embadalits, van gaudir des del minut u, d'aquesta poesia musicada, a curta distància.

La Pili, va voler recordar que tot va començar a l'Ametlla, quan fa uns anys els amics de Calacultura li van demanar, en una Nit de Poesia al Carrer, que s'atrevís a saltar a cantar a l'escenari i a partir d'aquell instant la seva vida va canviar.
Qui sap si aquests Jocs d'Aigua, no arrosseguen les aigües d'aquella platja de l'Alguer que va tenir l'honor d'escoltar-la per primera vegada.
Gràcies Pili, gràcies Carles...



Per cert, si algú s'ho va perdre, el dissabte 17 de març a l'Auditori de Tortosa, tindrà una nova oportunitat de gaudí d'aquesta veu tan especial.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris