dilluns, 20 de novembre del 2017

Versos per la llibertat a l'Ametlla de Mar

Ahir diumenge, 19 de novembre de 2017, a les 11.00 h a la Plaça Nova de L'Ametlla de Mar, es va encetar un recital poètic-musical que, sota el lema "Versos per la llibertat", feia una crida per demanar la llibertat dels presos polítics catalans. L'acte organitzat de manera espontània per uns quants caleros, va comptar amb el suport de Calacultura, Comitè en defensa de la República de L'Ametlla de Mar, ANC de L'Ametlla de Mar i l'Ajuntament.

Montse Cateura amb la lectura d'un manifest demanant la llibertat dels presos va obrir l'acte. Fins a les 13.30 h van desfilar poetes i músics arribats d'arreu de Catalunya.
La coral Verge Candelera, esperonada per tot el públic assistent, van tancar l'acte amb Els Segadors mentre un grapat de globus enlairaven els poemes recitats al cel.
Un matí ple d'emocions intenses, moments preciosos i força gent que va voler donar suport a la iniciativa i d'alguna manera fer-se sentir.
Personalment voldria agrair a totes i cadascuna de les persones que van fer possible aquest acte, que no és més que un gra de sorra en aquest immens desert que ens queda per recórrer:
Sergi Brull, Andreu Subirats, Miquel del Roig, Rafael Haro, Rafel Jornet, Mª Espina Niella, Eva del Amo, Montse Cateura, Joan Rebull, Enric Franch, Joan Callau, Marta, Forment, Josep Lleixà, Maria Brull, Ester Berenguer, Juan Argentó, Montse Cercòs, Imma Forment, Andreu Alanyà, Anna Martí, Montse Pallarés, Pili Alegria, Roser Llanes, Adriana Alonso-Villaverde, Miquel Accensi, Anna Mª Vallvey, Ramon Gonzalez, Susana Encinas, Celine Borràs, Barto Merino, Joan Gimeno Conesa, Manel Brull, Carme Lopez, Cristina Company, Albert Guiu, Conxita Jimenez  i finalment la Coral Verge Candelera que va tancar l'acte amb Els Segadors.
També es va recitar un poema coral, que va néixer a Facebook per iniciativa de la Carme Lopez, la qual va escriure uns versos i va demanar que altres poetes continuessin el poema. Van participar en aquest text:
Bep D’Utxí, Núria Garcia, Julia Badal, Xavier Sabaté, Ze Pequeño, Imma Forment, Tere Bas,  Pilar Cabrera, Fe Ferré, Eduard Casas, Jaume March, Luz Marí Casanueva, Anna Bruguera, Cristina Company, Consol Vidal, Ignasi Carbonell, Carmina Ral, Joana Sargantana, Celestí Ventura, Marisol Nogués, Miquel Tolosa, Ter Tarrida, Àngel Martí, Anna Ramon Ocejo, Anna Lls, Montse Pellicer i la mateixa Carme Lopez.
A tots organitzadors, participants i col·laboradors, gràcies per la resposta.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris