dissabte, 7 d’octubre del 2017

Presentació a Gandesa De Part Certa


Ahir nit va tornar a ser un dia d'aquells que a un li queden gravats al cor. A la biblioteca de Gandesa de la mà del poeta, escriptor i bon amic Albert Guiu, vam presentar el llibre de relats De Part Certa. Com sempre que un seu a escoltar a l'Albert, que va passejar el seu art de la paraula per cada un dels contes, el temps se'ns va fer curt, molt curt i per uns instants ens va saber transportar a l'interior del llibre i caminar una estona per aquests mons convulsos que mostra. 

A continuació la Marta Barón, la M. Espina Niella i l'Andreu Alanya, tots tres visiblement emocionats ens van fer una lectura d'alguns bocins del llibre que van fer caure les llàgrimes als assistents. Finalment la biblioteca ens va oferir un vi de la terra. Tot plegat una tarda emocionant al costat de companys i gaudint de la literatura.
Vull agrair de tot cor a L'Ajuntament de Gandesa, la biblioteca i especialment a la Cinta la deferència i el suport que sempre m'han donat, a la Marta Barón, la  Espina Niella i l'Andreu Alanya la seva predisposició per acompanyar-me i emocionar-me en aquest acte, als amics que van voler estar amb nosaltres i com no a l'amic Albert Guiu, xaman de la paraula i al que no ens cansarem mai d'escoltar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris