dimarts, 25 d’abril del 2017

Sant Jordi 2017


Sant Jordi és un dia molt especial pels catalans, però si a més ets un amant de la literatura i/o estàs enamorat encara més. Si ha aquest fet, li afegim que hagis pogut participar en diversos actes literaris i que hagis tret un nou llibre, llavors ja és tota una festa, però si a tot això, el llibre ha tingut una molt bona acollida, els lectors t'aturen pel carrer i et demanen que els hi signis i et comenten i t'animen a seguir escrivint, la festa es converteix en un record d'aquells que perdurarà per sempre... Gràcies a tots!
Si a més et conviden a participar en diferents actes d'aquells que s'organitzen a les nostres terres i per tant la pots viure plenament, doncs podríem dir que és el dia per excel·lència.
Aquesta setmana, dijous a la Universitat Rovira i Virgili recital poètic a favor de Proactiva Open Arms, divendres a l'Aldea recital poètic de Pilar Cabrera amb motiu de l'aniversari de la segregació, dissabte fantàstic esmorzar dels escriptors de les Terres de l'Ebre al Forn de la Canonja de Tortosa, diferents presentacions de llibres i signatures i diumenge una Plaça Nova inundada de roses i llibres i un Castell de Sant Jordi ple de gent...
Es pot demanar més!

Foto enviada per una lectora

L'Aldea

Esmorzar d'escrptors a Tortosa

Universitat Rovira i Virgili

J.M. Tibau parla a Canal 21 de les novetats literaries a Terres de l'Ebre



La Cala RTV comenta la Diada de Sant Jordi a L'Ametlla de Mar




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris