divendres, 7 d’abril del 2017

Isabel Fornos tanca temporada a la Sala Mar't


Ahir, 6 d'abril de 2017 i a les 21.00 h la poetessa i amiga Isabel Fornos Vilanova, va tancar el maridatge gastronòmic de poemes, d'aquesta temporada, al restaurant Mar't de Cambrils. Com sempre l'experiència va ser fantàstica, la Isabel entre plat i plat ens va delectar de forma magistral amb poemes i fragments de contes i a més, per fer una mica més especial aquesta darrera actuació, en el darrer bloc, que ella va batejar com km 0, va improvisar textos amb paraules que el públic li anava suggerint en el mateix moment. Un sopar de comiat, que va aplegar amics i amigues, poetes, d'arreu del territori, a més d'amants de la literatura i com no, de la gastronomia. 
La sorpresa per a mi, va ser que en el quart bloc, km 0, va recitar, de manera sublim, un bocí del conte "Paraules Prohibides" del meu darrer llibre "De part certa", fet que ens va fer molta il·lusió i que li vull agrair.
Un cop acabat l'espectacle, va obrir els micros de la sala als poetes assistents, que vam poder recitar uns quants versos, en un ambient amb molt de caliu.
Tot plegat una altra nit màgica i plena d'emocions, que ens va regalar la Isabel i la sala Mar't de Cambrils. 

Fins aviat!







2 comentaris:

  1. Una nit memorable, fantàstica Isabel Fornós, immillorable companyia d'amics poetes i públic entranyable, en un entorn màgic com és Sala M'art de Cambrils... Emocionada d'haver compartit moments i mots...

    ResponElimina
  2. I tant, al final són els moments com aquests els que queden.

    ResponElimina

Comentaris