dilluns, 3 d’abril del 2017

Presentació De Part Certa a l'Ametlla de Mar

Ahir 2 d'abril de 2017 i a les 11.30 h es va fer la presentació del meu darrer llibre "De part certa" (Editorial Fanes) a l'Ametlla de Mar, dintre del cicle de vermuts literaris Calacultura. En un C.I.P. abarrotat, les poetesses Pilar Cabrera, Isabel Farnos i Adriana Alonso-Villaverde, van llegir de forma magistral, alguns dels textos d'aquest llibre de relats curts. El poeta Joan Callau va fer la introducció a l'acte acomiadant el cicle de vermuts d'aquesta temporada. El regidor de cultura Vicent Llaó va obrir l'acte, la presentació va anar a càrrec de Ramón Gonzalez, membre de Calacultura i presentador de l'Absenta i el va tancar l'Alcalde de l'Ametlla de Mar Jordi Gaseni, força emocionat.
Per a mi, va ser realment una presentació molt emotiva, ja que el fet que tant el regidor com Ramón fossin amics d'infància, van fer que els seus referits, per uns instants em retornessin a aquells anys de jovenesa.
Vull agrair de tot cor a tota la gent, que va ser molta, que van voler tornar a acompanyar-me en aquest dia tan especial: familiars, amics, lectors, als poetes i poetesses que van triar estar al meu costat fent-me recer en aquesta presentació i per descomptat, als membres de Calacultura, als de l'associació Poemes al Vent i a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, que a posat totes les facilitats poder fer aquesta presentació.

Gràcies a tots per donar-me força per seguir escrivint.

















2 comentaris:

  1. Un gaudí llegir-te Àngel... Fantàstica presentació a l'Atmella, ho sé "de part certa" que així va ser...

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies per venir. Va ser tot un plaer tenir-te en aquesta presentació.

    ResponElimina

Comentaris