dilluns, 30 de gener del 2017

De Part Certa #relats


Després d'un any i mig de la publicació del poemari "El Desfullar de les Ànimes", retorno a la narrativa. "De part certa" de l'editorial Fanes, és un llibre de setze relats curts de fàcil lectura, entre els quals he volgut amagar algun que altre missatge crític amb la societat actual. Espero de tot cor que us agradi i en poguessiu gaudir de la lectura. El podeu adquirir des d'aquest moment a qualsevol llibreria, on si no el tenen físicament el poden demanar o bé des d'aquest blog  fent un clic a sobre de la portada del llibre que teniu a la dreta.
Ben aviat us informaré de la presentació oficial. De moment us deixo amb un petit resum i el booktrailer.


En aquests setze relats, "de part certa" l'autor ens transporta amb una prosa senzilla, intimista i de fàcil lectura a móns desconeguts, complexos i de vegades convulsos. El d'un soldat de Déu, d'un home ocell, d'un expert en viatges astrals, d'una experiència d'adolescent, d'un presidiari poc convencional, d'una ment torturada o d'una vident. En altres, amb un estil propi, mescla delicadament la prosa imaginativa, amb polsims poètics, que atraparan al lector en una teranyina de la qual, difícilment, en podrà sortir. Històries d'amor entre un home i una olivera, la dura vida d'una figa, la rebel·lió d'un ocell inconformista o fins i tot el relat d'unes màgiques barbes de nan el passejaran per una fantasia tan real com la vida mateixa.
El nexe comú d'aquest llibre és precisament que, en totes les històries en un moment o en un altre, apareix aquesta frase tan utilitzada en els pobles petits quan un no vol revelar la font de la informació que dóna, "de part certa".

Us convidem a buscar el missatge amagat en cadascun dels relats, doncs, de part certa us puc ben dir, que cap d'aquestes històries us deixaran indiferents.

https://www.youtube.com/watch?v=PlHHCN_pZxA





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris