dissabte, 14 de desembre del 2019

Presentació a la Biblioteca de "Lo Calandari Calero"


Ahir al capvespre, a la biblioteca municipal Dr. Frias de l'Ametlla de Mar, l'Ateneu Calero va fer la presentació oficial de "Lo Calandari 2020", amb el suport de la regidoria de cultura.

El president Joan Borràs va ser l'encarregat d'obrir l'acte. Va fer una mica d'història del naixement d'aquest "calandari", destacant la feina de Gil, un dels membres de l'Ateneu, en el muntatge i de l'Abel Borràs, l'encarregat de fer les fotografies actuals, que també va dirigir unes emotives paraules als assistents. Joan Borràs va voler emfatitzar en el fet que aquest "calandari", on pràcticament tot el grup a posat el seu gra de sorra, és el clar exemple de què el treball col·lectiu sempre dona resultats. La Montse Cateura, ideòloga de "Lo Calandari", va explicar els motius de la creació, que no són més que reivindicar les nostres arrels, un dels pilars fonamentals de l'Ateneu. Abans de finalitzar l'acte, David Rivera, creador de la felicitació d'enguany de l'Ateneu, també va explicar com s'ha anat engendrat i va repartir les divertides postals entre els assistents.
Tot plegat un acte amb gust a Nadal en el que es podia respirar l'emoció de no tan sols tota la gent que ha participat en aquest "calandari", que en temps rècord hem aconseguit treure al carrer, sinó també de bona part del públic assistent, que va omplir l'espai.
En acabar es van servir uns vins, per brindar per aquest any nou que s'apropa.
Recordem que si alguna persona encara no l'ha pogut adquirir, fins al dia 1 de gener de 2020, encara es pot comprar en la Llibreria La Plaça i en la botiga Petits Detalls. 
Aprofitem per fer dir-vos que qualsevol persona que vulgui formar part de l'Ateneu Calero, sigui qui sigui, tindrà sempre les portes obertes. De vegades les persones tenen capacitats que elles mateixes no poden veure i són els altres els que li poden fer brollar. La nostra intenció és aglutinar aquest talent natural dels caleros i donar-lo a conèixer a l'exterior.
No volem tancar aquest post, sense agrair a la gent que ha fet possible l'èxit d'aquest projecte: Gràfica Gil, la familia Tello, Abel Borràs, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, la biblioteca municipal Dr. Frias, la llibreria La Plaça, la botiga Petits Detalls i sobretot a la gent de La Cala que s'ha abocat en l'adquisició de "Lo Calandari".



L'Ateneu Calero encara no ha tancat aquest 2019. El dilluns 16, a les 17.30 h tornarem a la Residencia l'Onada per acomiadar l'any amb els iaios, amb poemes de Nadal i el dilluns 23 a les 11.00 h, ens traslladarem al Centre de Salut Mental Pere Mata de Reus, per fer-los gaudir una estona de la poesia. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris