dilluns, 7 d’octubre del 2019

Cap de setmana cultural


Un cap de setmana culturalment intens a La Cala, organitzat per L'Ateneu Calero. Divendres Xavier Figueres ens presentava el llibre de J.R Buera Llinatges Perellonencs, Caleros i Ampolleros. Una tarda força interessant, on tots dos ens varen regalar els seus amplis coneixements sobre els pobladors del nostre municipi, generant preguntes de tota mena, per part dels assistents. Una tasca memorable, de quatre anys, de J.R. Buera.
I diumenge, l'Àngels Puente, ens va presentar "Camí de Margarides". La màgia de la poesia de Fe Ferré, va inundar la confraria vella de l'Ametlla de Mar, acompanyada de la música de Barto Merino. Els versos, amb la veu de: Isabel Labòria, Àngel Martí, Adriana Alonso-Villaverde, Eva Mir, Maria Brull, Raul Romeu, Montse Cateura i Roser Llanes, van embolcallar de paraules dolces el silenci dels cors de tots els assistents, i ens van regalar uns instants de pau.
Felicitar de tot cor als autors i a les organitzadores. I també volem agrair, a la Regidora de Cultura, la predisposició a l'hora de materialitzar els projectes culturals.

Llinatgse Perellonencs, caleros i ampolleros


 Camí de margarides, Fe Ferré






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris