diumenge, 18 de novembre del 2018

Versos Contra la Violència a Vilafranca del Penedès


El passat divendres 16 de novembre, després d'un temps d'aturada, el llibre solidari "Versos contra la violència", editat per Onada Edicions, que hem de recordar va néixer arran de les càrregues policials de l'1 d'octubre, torna a ser protagonista. Aquest cop el vàrem presentar a l'Escorxador de Vilafranca del Penedès, sota el lema "Poesia i República" i en una forma força diferent de la resta de presentacions, ja que després de cada poema s'obria un torn de preguntes i/o debat sobre el poema. L'acollida a l'escorxador per part de la gent de Vilafranca va ser fantàstica i ens van fer sentir com a casa.
En finalitzar la presentació, els assistents ens vam desplaçar a la plaça de l'Ajuntament, on cada dia a les 22.30 h un grup de músics fan un petit, però emocionant concert, per recordar a la gent que tenim empresonada injustament i demanar la seva llibertat.
Posteriorment Òmnium Penedès en va oferir a la sala Muriel Casals del local que tenen a Vilafranca un fantàstic berenar-sopar que va acabar en una improvisada cantada de jotes ebrenques per part dels més atrevits.
En definitiva, com sempre, un preciós i emotiu acte per seguir recordant, que sempre estarem contra la violència... Contra tota mena de violència, vingui d'on vingui i seguirem lluitant contra les injustícies com sabem fer-ho, amb el paper i llapis.
El paper, sempre guanya a la pedra...







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris