divendres, 2 de juny del 2017

De Part Certa a Lo Portal de Tamarit


Diuen de part certa que quan un arriba al final del seu trajecte, el que recorda són únicament aquells moments màgics, envoltat de família o/i amics, que un dia el varen fer feliç... de vegades són coses senzilles que duren un instant. Ahir, dijous 1 de juny de 2017, va ser un d'aquests moments que ben segur quedaran gravats en algun lloc d'aquest caparrot en ebullició permanent, per ser reproduïts quan em tingui reservat el destí.

La Marina, amablement com sempre, ens va cedir el seu Espai Cultural, Lo Portal del Tamarit, ubicat davant de la catedral, lloc emblemàtic, per poder presentar De Part Certa a la ciutat de Tortosa. Cafeteria, on el darrer divendres de cada mes, ens trobem alguns amants de la poesia per intercanviar versos... i amistat. Mil gràcies Marina. 
Grates sorpreses i retrobaments d'amigues i amics, que van voler compartir amb nosaltres aquest moment tan especial i donar-nos caliu en aquesta tarda màgica. Gràcies de tot cor a tots. Se'ns va fer tard, xerra que et xerra, cert, però va pagar la pena.
L'acte el va encetar la poetessa Montse Pallarés amb una lectura, molt emotiva, d'un dels contes del llibre. A continuació, la també poetessa i activista cultural Silvia Panisello va ser l'encarregada de presentar el llibre. Una magnífica presentació, molt propera, engrescadora i il·lusionant, que va saber arrancar-me alguns dels secrets, de part certa, de la creació del llibre. Tot seguit, l'Adriana Alonso-Villaverde, va llegir un bocí d'un altre dels contes, posant-li la màgia que el moment requeria. Un agraïment especial a les tres.
Al final, com veureu, no van poder faltar grans abraçades, petons i converses d'aquelles que et fan sentir a gust... entre amics.
Gràcies a tots per aquest dia.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris