dimecres, 3 de maig del 2017

Presentació De part certa a Santa Bàrbara


El passat 2 de maig de 2017 vaig tenir el plaer de presentar, dintre de les jornades culturals, a l'SmartCentre de Santa Bàrbara, el llibre de relats De part certa (editorial Fanes). 

L'acte el va obrir l'alcalde de la població, Sr. Alfred Blanch, el qual va voler destacar el valor afegit dels llibres escrits per la gent del territori i que va tenir la deferència d'adquirir alguns exemplars per a la biblioteca municipal i que d'aquesta manera els usuaris els puguin llegir.
La presentació va anar a càrrec de la poeta i amiga Carme Sandonis, que va voler fer un repàs pels llibres publicats fins a la data, intercalant la conversa, distesa i casolana, amb lectures d'alguns dels relats del llibre i de poemes del Desfullar de les ànimes. 
Les lectures van anar a càrrec de la mateixa Carme, de les poetesses i amigues Griselda Espuny i Pilar Cabrera i d'Adriana Alonso-Villaverde, a les quals vull mostrar el meu sincer agraïment.
En acabar, l'Alcalde va tenir el detall d'obsequiar-me amb una ampolla d'oli del poble i un llibre de la història de la biblioteca i amb els assistents a l'acte van poder fer un vi d'honor i xerrar una estona sobre literatura.
No voldria acabar aquest post sense agrair a Guillem, el tècnic de la biblioteca la seva atenció.

Gràcies Santa Bàrbara per donar-me l'oportunitat de poder presentar aquest llibre!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris