diumenge, 6 de desembre del 2015

Bases Premis Literaris de L'Ametlla de Mar de 2016

El Col·lectiu Calacultura i l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, ja han tret les bases dels premis literaris 2016 de L'Ametlla de Mar. El Premi Narrativa i el premi nit de poesia al carrer.

Tot i que a L'Ametlla de Mar, fa anys que es convoquen tan el premi de narrativa com el de poesia, aquest 2016 es preparen canvis importants.

El primer, és que L'Ajuntament ha cedit al col·lectiu Calacultura, que fins ara era l'organitzador del premi nit de poesia al carrer, també l'organització del premi Narrativa Vila de L'Ametlla de Mar. Calacultura davant aquesta oportunitat, ha volgut fer un pas més i pretén convertir el lliurament d'aquests premis, amb la gran festa literària de L'Ametlla de Mar, on també convocaran premis de poesia infantil i juvenil, hi haurà recitals de poetes del País i qualsevol escriptor del País que tingui obra editada, gratuïtament la podrà posar a la venda durant aquesta jornada, per promocionar la nostra literatura.

Bé, ja us aniré informant, tal com arribin les dates. Ara el que toca és presenta-se als premis. Aquí us deixo les bases:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris